image

Hej på er! Hur mår ni? Har ni haft en bra helg?

Själv så kom jag tillbaka från Skåne sent i lördags, fick åka direkt på jobb och sen hem! Så var helt dödstrött igår!

Men igår så kom Thea till mig och vi åkte och fixade lite nytt och fint till lägenheten. Blev verkligen super nöjd så tänkte att jag skulle visa er lite bilder sen när jag kommer hem!

Denna dag startade jag och Thea hos killarna på Autosplend! Martin och Marcus är verkligen dom bästa när det gäller bil och båttvätt! Nu sitter jag och jobbar lite medans Thea är inne på ett möte! Sen ska vi sätta oss och fortsätta med hemsidan, imorgon kommer den lanseras! Ska bli så himla kul!!

 

?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godagens från Skåne!

Hur mår ni? Själv mår jag toppen! Jag trivs så himla bra här nere i Skåne. Det är lite som att det skapas ett lugn i mig.

Det blev ingen vlogg igår pågrund av att ljudet blev helt kasst! Men tänkte spela in en till er idag, för jag har så otroligt roliga saker att berätta!

Och lite in på det så igår blev jag och Thea fotade till vår nya hemsida! Så håll utkik för snart lanseras den! Ska bli så himla roligt, nu är det bara lite text och redigera vår header innan det är klart!

Lite bilder från igår! Nu ska jag iväg och möta Cornelia och träffa hennes häst! ?

image image image

Likes

Comments

Throwback till London i Januari!

Saknar hotellet, personalen, kingsize bädden och självklart alla härliga kollegor och vänner!

Processed with Rookie Cam

Likes

Comments

Nu sitter vi i bilen på väg mot Skåne! Vad gör ni?

Glöm inte att följa mig på instagram och snapchat! Uppdatera mycket mer där när jag är på språng och resande fot! ?

Instagram: htannemyr

snapchat: hannahtannemyr

 

Processed with Rookie Cam

Processed with Rookie Cam

Likes

Comments

image

Hej på er!

Hur mår ni? Vad gör ni? Vad har hänt på senaste?

Jag har absolut inte glömt bort er, jag har faktiskt gjort ett medvetet val där jag behövde välja bort en del av mina sociala medier en stund. Det blev bloggen och jag måste säga att det har känts både tråkigt och tomt! Men jag är nu tillbaka med mer energi och pepp än förut.

Jag kommer inte gå in på detalj här om vad som hänt men det blev väldigt mycket i mitt privatliv som tog min energi. Så med en massa stöd och kärlek från familj och vänner så har jag gått igenom det och fortsätter med ny styrka!

Imorgon åker jag till Skåne men innan dess tänkte jag göra en vlogg! Vad tror ni om det? Det är inte bara jobbiga saker som hänt på senaste, utan det är otroligt mycket bra saker också! Så tänkte att jag skulle breefa er om det i Videon!

Sov gott nu så hörs vi imorgon ?

Likes

Comments